11:00

Huddinge IF P08:3 div2/3

Referat: Tullinge Triangel Pojkar FK - Huddinge IF P08:3 ...

Till dagens träningsmatch styrde kosan söderut till Broängsplans fotbollsplan och Tullinge TP FK.
I den första halvleken faller bara ett mål, i en spelmässigt jämn halvlek, och det är när hemmalaget lyckas att slå bollen i nät i den 25:e minuten på ett fint instick. Vi skapar en hel del målchanser i den andra halvleken men det är hemmalaget som inledningsvis lyckas att göra mål, 2-0 kommer i den 67:e minuten och 3-0 på en kontring i den 73:e minuten. Man kan nu tro att matchen är avgjord men vi lyckas omgående att reducera till 1-3 och hålla matchen i liv när Amadeus E. frispelar Mert I.C. som skjuter bollen i krysset bakom en chanslös målvakt. Vi spelar nu ännu mer offensivt med press högre upp i banan och hemmalaget spelar mer defensivt och tidsfördröjande kryddat med snabba farliga kontringar. Fru Fortuna är med oss när Charlie Ä. lobbar in bollen i mål i den 78:e minuten bakom en förvånad målvakt. På tilläggstid tar Amadeus E. en snabb frispark och frispelar Farouk El M. som ordnar kvitteringen på matchens sista spark.

Slutresultat: Tullinge TP FK - Huddinge IF 3-3